בלוג

קייטרינג דגים במבחר סגנונות וטעמים

אין ספק שאחד מסוגי המזונות היותר בריאים שאנו יכולים לצרוך הם דגים להם יש יתרונות רבים בהיבט הבריאותי והתזונתי. קודם כל דגים הם מזון קל, דל קלוריות שיש לו ערכים תזונתיים טובים מאוד עבורנו בני האדם כאשר בין היתר הם חלבונים, אומגה שלוש, חומצות שומן חיוניות לגוף, ויטמינים ועוד. מעבר לכך הם מסייעים בהפחתת הסיכוי למחלות כמו אסתמה, מחלות לב ומקטינים את הסיכוי להתפתחות סוכרת. לאור הסיבות האלה אנשים רבים מעדיפים לצרוך דגים על פני מזונות אחרים לא רק בראש השנה, ערבי חג וערבי שישי אלא על בסיס קבוע מספר פעמים בשבוע בארוחת הצהריים או ארוחת הערב

הסגנונות השונים של הכנת דגים

אחד הדברים היותר יפים כאשר מדובר עם הכנת דגים זה שהוא חומר גלם שניתן לעבוד איתו בהרבה מאוד צורות. קודם כל דג יכול להיות חלק ממנה ראשונה כאשר הוא מוגש קר או חם ובטקסטורות שונות ומגוונות. למשל סלטים שמערבים בהם דגים יכולים להיות התחלה מרעננת לכל ארוחה אך גם מנות ראשונות בהם יש דג חם כמו דג מרוקאי למשל או קבב העשוי מדג ים יכול להיות פתיח מעניין לכל ארוחה. חשוב לזכור שדגים גם יכולים להגיע בצורה של דג נא שכן סשימי דג הוא גם כן יכול להוות פתיח לארוחה עשירה

במנה העיקרית ניתן לשלב דגים כמעט בכל צורה וסגנון הכנה כאשר בין היתר ישנם תבשילי דגים בהם מכינים את הדג בסיר בבישול ארוך. צורת הכנה נוספת היא צליית הדג על הגריל כאשר כאן ניתן להשתמש בפילטים של דג אך גם בדג שלם. אופציה נוספת להכנת הדג היא אפייה בתנור השומרת על רכות ולחות הדג. מעבר לכך גם דג מטוגן על כל צורותיו השונות יכול להיות מעדן בכל ארוחה שמשלבת דגים בעיקר עבור ילדים. הדבר היחיד שצריך לעשות הוא להתאים את סוג הדג לסגנון ההכנה היות וישנם דגים שסגנון ההכנה המתאים להם ביותר הוא על הגריל בעוד דגים אחרים מתאימים יותר לבישול או טיגון

על מה חשוב להקפיד בעת הזמנת קייטרינג דגים?

במידה ובוחרים לעשות ארוחה עם דג נא או דג מאודה חשוב מאוד לוודא כי המקום ממנו מזמינים עובד עם דגים טריים, מקום המקפיד על חומרי גלם איכותיים, מקום עם חוות דעת טובות מלקוחות.  הדבר נכון באופן גורף לכל הזמנה של אוכל ומוצרי מזון. אנחנו בקייטרינג ברכה משולשת שמים דגש מיוחד על הטריות של כל חומרי הגלם עימם אנו עובדים כולל גם את הדגים שלנו, אך מעבר לכך אנו מקפידים להציע מגוון רב של מתכוני דגים בקייטרינג שלנו היות והם ידועים בתור מזון פופולרי, טעים, בריא ומזין וחלק מתרבות שלנו